top of page

ПРАВИЛА САЙТУ

Перш ніж користуватись сайтом уважно прочитайте наведену нижче інформацію!

Редакція від «16» ЧЕРВНЯ 2024 р.

Терміни та доступ до сайту

Якщо ви відвідуєте та користуєтесь сайтом WWW  (далі за текстом також – «сайт»), Ви тим самим висловлюєте свою згоду з нижченаведеними Умовами.

Власником  сайту є ФОП WWW.

Кожний, хто відвідує сайт, переглядає його сторінки або іншим чином використовує його, є користувачем сайту.

Доступ до сайту та його використання, регулюється цими Умовами користування сайтом (далі – «Умови»)  та нормами законодавства України.

Якщо Ви не погоджуєтесь та не приймаєте дані Умови, будь-ласка, залиште сайт та не користуйтесь ним.

Ці Умови можуть бути  змінені без попереднього повідомлення про це, а тому кожного разу, коли Ви заходите на сайт, перевіряйте Умови на наявність змін.

Сайт функціонує з метою надання інформації відвідувачам про зміст та розклад навчальних заходів та тренувань з йоги та супутніх сфер знань, організатором або учасником яких є ФОП WWW. Сайт також надає можливості придбання абонементів та реєстрації для участі у цих заходах.

Також на сайті передбачена можливість проходження навчання йозі онлайн.

Авторські права

Всі матеріали (текст, музику, звуки, фотографії, малюнки, зображення, іншу графіку відео, збірники даних, цифрові завантаження і програмне забезпечення, або будь що інше, що може бути розміщене на сайті), розміщені на цьому сайті (далі за текстом — «матеріали»), є власністю Власника сайту та його партнерів і захищені законодавством України та нормами міжнародного права про авторські права, про суміжні права, про знаки для товарів та послуг, тощо.


Користування сайтом

Сайт дозволяє користувачу користуватись сайтом тільки для особистого, некомерційного використання, без права змінювати, відтворювати, або публічно демонструвати, поширювати чи іншим способом використовувати матеріали для будь-яких громадських чи комерційних цілей.

Забороняється використання в громадських та комерційних цілях будь-яких матеріалів або елементів сайту без письмового дозволу Власника сайту.


Якщо користувач бажає використати матеріали сайту у інший спосіб, ніж той, що дозволено цими Умовами,  такий користувач зобов’язаний отримати попередній письмовий дозвіл Власника сайту та інших власників авторських прав чи ліцензій таких матеріалів (зокрема, дозвіл авторів матеріалів, дозвіл власників прав на об’єкти інтелектуальної власності, дозвіл виконавців, тощо).

У будь-якому випадку, в межах дозволеного користування, використання матеріалів відбувається із зазначенням посилання на сайт та правовласників.

Забороняється відображати чи використовувати у будь-який спосіб знаки для товарів та послуг чи логотипи Власника сайту чи сайту без попередньої письмової згоди.

Перегляд та користування сайтом, є безкоштовним для користувачів, окрім платних його елементів.

Використання платних елементів сайту відбувається на окремих умовах, визначених власником сайту.

Користувач сайту  зобов’язується, у тому числі, але не обмежуючись:

  • не розміщувати і не розсилати через сайт будь-які матеріали, що є або можуть бути витлумачені як:  наклепницькі, непристойні, образливі, такі, що розпалюють расову ненависть, дискримінаційні або блюзнірські, такі, що порушують будь-які зобов’язання щодо конфіденційності, приватності чи комерційної таємниці, такі, що порушують майнові та/або немайнові права будь-яких третіх осіб, або які сприяють чи заохочують до поведінки, яка буде розглядатись як кримінальний злочин, приведе до цивільної відповідальності або іншим чином суперечитиме законодавству України;

  • не використовувати програмне забезпечення і не здійснювати дії, спрямовані на порушення нормального функціонування сайту;

  • не розповсюджувати або іншим чином використовувати віруси, троянські програми та інші шкідливі програми;

  • не здійснювати незаконний збір і обробку персональних даних інших осіб;

  • не розміщувати посилання на сайт на інших веб-сайтах, які є непристойними або недоречними, і користувач повинен негайно видалити будь-яке послання, якщо адміністрація сайту звернеться з відповідним проханням.

Відповідальність

Власник сайту залишає за собою право на власний розсуд, змінити, видалити або відкликати будь-який матеріал, що є частиною сайту.

Незважаючи на це, користувачі сайту погоджуються із тим, що власник сайту   жодним чином не несе відповідальність та не контролює вміст  сайту, що розміщується та розсилається іншими користувачами, також не перевіряє цей вміст на його достовірність, доцільність або відповідність принципам, викладеним у цих  Умовах.

Користувач розуміє та погоджується з тим, що користується сайтом на свій страх і ризик.

Власник сайту  не гарантує, що робота сайту буде безперервною, безпомилковою, безпечною і позбавлена шкідливих програм, а  також що сайт буде відповідати вашим вимогам.

Власник сайту  не несе відповідальність  за будь-які збитки (прямі, непрямі) і за упущену вигоду, що виникли внаслідок користування сайтом, в наслідок порушення роботи сайту або неможливістю його користування.

Користувачі сайту погоджуються звільнити власника сайту від будь-яких претензій і вимог відшкодувати будь-які збитки чи шкоду, заподіяну в наслідок користування сайтом в наслідок порушення роботи сайту або неможливістю його користування.

Якщо користувач  не задоволений якістю сайту та/або його матеріалами,  він повинен припинити користування сайтом.

Політика конфіденційності.

Політика конфіденційності передбачає, яку інформацію власник сайту  збирає про користувачів у зв’язку з користуванням ними сайтом та/або у зв’язку з реєстрацією користувача на будь-якій частині сайту, а також передбачає мету збору, порядок використання та розкриття третім особам такої інформації.

Інформація, надана у формі реєстрації або іншим чином через сайт, використовуватиметься власником сайту, з метою надання послуг, які ви запитували через сайт.

Під час безкоштовного відвідування сайту власник сайту не збирає про користувачів сайту особистої інформації.

Власник сайту прагне захистити конфіденційну інформацію користувачів.

Зібрані Сайтом персональні дані  користувачів зберігаються на захищених комп’ютерах і не будуть використовуватись для інших цілей, ніж ті, що викладені у цих Умовах.

Якщо користувач добровільно залишає на сайті свої персональні данні під час реєстрації, або у інший спосіб, користувач приймає ці умови політики конфіденційності та надає згоду на збір та використання своїх персональних даних у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», тощо.

Власник сайту збирає та використовує наступні дані: ім’я, прізвище, електронну адресу та телефон.

Власник сайту може використовувати цю інформацію з метою надання запитуваної користувачем інформації, надання інформації про діяльність власника сайту, щоб повідомити користувача про інші продукти та послуги, які на думку власника сайту можуть зацікавити користувача, а також про можливі обмеження у користуванні послугами, тощо.

У користувача є можливість вказати, чи хоче він отримувати таку інформацію, у відповідному полі реєстраційної форми. Оскільки інформація надходить електронною поштою, користувач можете відмовитися від розсилки.

Власник сайту зберігає персональні дані користувачів впродовж того часу, який необхідний для надання замовлених послуг, або необхідного для здійснення комерційних цілей, або впродовж будь-якого додаткового періоду часу згідно закону.

Власник сайту зобов’язується не розкривати і не передавати третім особам зібрані в рамках надання послуг персональні дані та іншу інформацію, крім випадків, коли розкриття та передання є обов’язковими згідно з чинним законодавством України, або є достатні підстави вважати, що розкриття такої інформації необхідно для дотримання  чинного законодавства України.

Власник сайту вживає всіх необхідних заходів для захисту персональних даних користувачів від неавторизованого доступу, зміни, розкриття чи знищення.

Однак, разом із цим, користувач розуміє, що жоден з існуючих способів передачі даних не може бути абсолютно безпечним, а також у зв’язку з цим  власник сайту не гарантує цілковиту безпеку інформації та даних, та власник сайту не несе відповідальності за будь-які дії користувачів і третіх осіб з персональними даними користувачів.

Коли користувач відвідує сайт, власник сайту збирає деякі дані автоматично, а саме такі дані, як IP-адреса комп’ютера, використовувані браузер і версія операційної системи, час і дата доступу до сайту. Це полегшує роботу сайту і його використання.

Невеликі порції інформації, відомі як «cookie» (тут і нижче окрім файлів «cookie»  також мова йде про веб-маяки та інші схожі технології) буде розміщено на комп’ютері користувача для збору статистичної інформації, такої як відомості про шляхи навігації, кількість відвідувань, постійних клієнтів і відвідувачів сторінки. Ці файли «cookies» використовуються студією для визначення корисності наданої нами інформації і зручності користування сайтом. Студія не розголошує інформацію, яку отримує у файлах cookie, і не продає її третім особам.

Щоб не отримувати файли cookie з сайту, користувач може настроїти в браузері відображення запиту про приймання файлів cookie і відмовитися їх приймати, коли він з’явиться. Користувач також  може відмовитися від файлів «cookie», вимкнувши їх у браузері.

bottom of page